Filmoptagelse af WDS
Dansk Kennel Klub fik i løbet af WDS 2010 optaget samlet ca. 100 timer. Vi undersøger i den kommende periode, om det kan hænge sammen økonomisk at få klippet en eller flere film sammen fra udstillingen - fx gruppebedømmelser, optræden og/eller BIS arrangementet. Der vil blive informeret på vores hjemmesiden, når vi ved nærmere.
Festdage i Herning
I forbindelse med WDS har Herning Cityforening udgivet en avis med tilbud fra byens butikker og info om udstillingen i Herning Messecenter. Åbn dokumentet nedenfor for at se avisen.
pdf Herning cityavis
Eukanuba hovedsponsor for World Dog Show
Eukanuba er hovedsponsor for den Danske Kennel Klub og ved FCI World Dog Show
Eukanuba er den stolte hovedsponsor ved FCI World Dog Show 2010, som Dansk Kennel Klub (DKK) er værter for i Herning. Jens Glavind DKK adm. Direktør kommenterer ” Begge parter har nydt et meget succesfuldt og gavnligt forhold gennem de sidste par år, så det var et naturligt valg, at have Eukanuba som hovedsponsor for World Dog show.” Eukanuba vil sammen med FCI og Dansk Kennel Klub, gøre alt for det bliver et mindeværdigt og udstiller venligt show.

Bestyrelsesformand for DKK, Jørgen Hindse taler om betydningen af Dansk Kennel Klubs samarbejde med et professionelt firma som Eukanuba. Han udtaler ” Det er af afgørende betydning for os som Kennel Klub, at blive knyttet sammen med en af verdens førende virksomheder, og for dem at blive knyttet sammen med os. Det er en win-win situation for os alle”
I løbet af de 4 dage World Dog show varer, har Eukanuba planlagt et udvalg af aktiviteter inklusiv Eukanuba World Challenge kvalifikationsrunde og EWC’s lande sektion forestår lodtrækning til EWC finalen i Long Beach, Californien den 4. og 5. december. José Luis Ibanez, Eukanuba European Breeder Manager ”For Eukanuba handler det om at bringe det bedste ud af hunde” Eukanuba er glade for at være sponsor ved FCI World Dog show og at samarbejde med Dansk Kennel Klub”.
Eukanuba World Challenge 2010
Lodtrækning om at tildele alle 43 landes deltagelse i Long Beach op i 4 ikke geografiske sektioner, vil finde sted i store ring foran ringside tilskuerne lørdag den 26. lige før gruppe bedømmelsen. 4 repræsentanter vil trække navne på lande ud af globussen, og hvert land vil blive tilknyttet en sektion.

Michael Canilizo, Direktør for AKC event management, har været en del af Eukanuba World Challenge teamet siden det blev konstitueret i 2007. Michael var en tidligere top professionel handler fra USA, som opnåede international konkurrence succes ved 2 FCI World Dog Shows, hvor han erhvervede titler i 1983 og 2000; Rafael de Santiago, FCI Kassér, bestyrelsesformand for Puerto Rico Kennel Klub og FCI dommer i alle racer deltog ved Eukanuba World Challenge 2008, og var medstifter af den verdens berømte Radesa line of Afghan Hounds; Vibe Borregaard Madsen, tidligere vinder af junior handling, som har repræsenteret Danmark 3 gange ved Crufts, med en yderst succesfuld håndtering af hjemmeopdræt af Engelsk Springer Spaniel til deres titler inklusiv verdens og europæisk vinder og José Luis Ibanez har sammen været aktivt involveret i Eukanuba World Challenge fra dets begyndelse.


World Dog Show Live streaming
Eventen vil sammen med alle aktiviteter og events i store ring blive filmet til live streaming, og vil blive vist live på Eukanubas hjemmeside og på World Dog Shows hjemmeside, mellem 10 og 18 hver dag.
Besøg www.eukanubaworldchallange.com eller www.worlddogshow2010.dk
Eukanubas specielle FCI World Dog Show poser.

Der vil være en speciel ”limited edition” 12 kg sæk Eukanuba super premium i varianten Lam og Ris tilgængelig for udstillere, på vegne af Eukanuba for at fejre FCI World Dog show. Denne unikke pose vil indeholde Eukanubas eksklusive Vital Health System, med klinisk testede ingredienser indenfor 6 nøgle præstationsområder, sammen med en ny og forbedret smag.

Standen vil være åben hver dag fra kl. 8, og Eukanuba vil uddele en pose pr. udstiller. Der vil være 800 poser pr. dag, og det vil udelukkende være baseret på først til mølle princippet. Udstillere der vi erhverve en 12 kg pose, skal henvende sig til Eukanuba standen, indgangs billetten vil være deres adgangstegn sammen med udstiller ring nummer og udfylde et spørgeskema som skal indleveres samme dag.

Bedst i racen vinder på FCI World Dog Show
Alle bedst i racen vindere vil modtage et certifikat og kan hente en pris på Eukanuba standen.For yderligere presseinformation kontakt:
Lorna Hastings på lorna4annd@yahoo.com eller +44 1622 843 310
Lars Ortlieb – P&G PetCare External Relations EMEA, ortlib.l@pg.com, +41 79 230 59 85
Bedømmelser udendørs
DKK ønsker hermed at gøre alle udstillere opmærksomme på at ringe ved navn "O" er udendørs. Altså foregår bedømmelser i alle O ringe på arealerne udenom Herning messecenter.
Link til PM
Såfremt du har tilmeldt online til WDS og endnu ikke har modtaget PM, benyt da venligst dette link.

Startnummer og PM udsendes den 4. juni
For alle onlinetilmeldte hunde bliver startnummer og PM (praktiske meddelelser) udsendt den 4. juni på mail. Ejere af manuelt tilmeldte hunde vil modtage nummer og PM i løbet af uge 23.
Dette gælder kun pm til udstillere, pm til øvrige aktiviteter kan hentes online i starten af uge 25.

Viyo International Academy afholder kurser under WDS
Viyo International Academy afholder under WDS spændende seminarer om fertilitet, insemination, DNA og genetik. Læs mere her og bestil en gratis plads allerede idag.

Program for Store Ring
Programmet for Store Ring er lagt ind, se under punkterne "Om udstillingen" og "For publikum"

Så er alle tilmeldinger kørt ind
Der er nu ingen tvivl om, at World Dog Show 2010 bliver det hidtil største hundearrangement afholdt i Danmark.

Efter at alle tilmeldinger er kørt ind, er det totale antal hunde til arrangementet oppe på 19.354 hunde.

DKK glæder sig til at byde alle deltagere og tilskuere velkommen til Herning den 24.-27. juni 2010.